Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi has gone electric

Nye helelektriske Audi e-tron har tatt elbilmarkedet med storm, og innen 2025 vil Audi ha hele 12 elektriske bilmodeller. Her finner du informasjon, inspirasjon og alt du bør vite om elbiler fra Audi.

Sjekkliste for hjemmelading

Nye Audi e-tron gir deg mange muligheter når det gjelder lading. Før du bestiller din nye Audi e-tron, er det noen viktige elementer å sjekke med tanke på lading hjemme. Vi har listet dem opp for deg, slik at du kan ta kontakt med din lokale elektriker for en sjekk hos deg.

Les mer her!

 

Ladekonsepter

Nye Audi e-tron representerer en ny era for Audi, hvor mobilitet og teknologisk fremgang står i fokus. Et omfattende utvalg av smarte ladealternativer gir full fleksibilitet, og den lange rekkevidden gjør det mulig å bruke e-tron som familiens hovedbil til alle formål og behov.

Les mer her!

 

Nyhetsbrev

Ønsker du å bli oppdatert på siste nytt om Audi e-tron?

Fyll ut og send inn skjemaet, så vil din valgte forhandler holde deg oppdatert med siste informasjon om Audi e-tron.

See skjema her!

 

Ladenettverk

De nye lynladestasjonene fra Ionity blir tilgjengelig på Circle K

Ionity er et nytt ladenettverk med høyhastighetsladere i Europa. Innen 2020 vil Ionity-nettverket bestå av 400 høyhastighetsladere langs hovedveiene i Europa, og 20 av dem vil befinne seg på Circle K-stasjoner rundt om i Norge.

Les mer her!

 

Service

Alle våre sertifiserte Audi-verksteder vil ha kompetanse til å utføre service, reparasjoner og feilsøking på din Audi e-tron. Fabrikkens opplæringsprogram sørger for av våre Auditeknikere har den kunnskapen og det verktøyet som kreves dersom det skulle være behov for det, også ved en eventuell bilskade eller batterireparasjon. Våre verksteder er landsdekkende og sørger for at du kan beholde forspranget.

Les mer her!

 

Kommende elbiler

Audi lanserer e-offensiv med nye e-tron

Verdenspremieren av nye Audi e-tron markerer en tid med elektrifisering i fokus for bilmerket Audi. Innen 2025 vil Audi tilby 12 helelektriske modeller i viktige markeder verden over, og elbiler vil stå for en tredjedel av Audis totale omsetning. I Audis raskt voksende elektriske portefølje vil det finnes to SUV-er å velge imellom – nye e-tron og e-tron Sportback som lanseres i 2019. I tilllegg vil det produseres en modellserie med klassiske linjer slik som Audi Avant og Sportback. Til sammen vil de ulike modellene dekke ethvert markedssegment fra kompakt til fullstørrelse-klasse.

Les mer her!

 

Vi hjelper deg gjerne dersom du skulle ha noen spørsmål. Ta kontakt med oss på [email protected].

 

Kilde:
moller.no