Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi e-tron er nå åpnet for bestilling! Prøvekjør bilen hos oss!

Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Bilen har alt av teknologiske nyvinninger fra Audi, og tilbyr det beste fra alle verdener – imponerende kjøre-egenskaper med det nyutviklede elektriske quattro firehjulstrekksystemet, komfort og premiumfølelse med et lavt støynivå, luksuriøst og innovativt interiør, imponerende ytelser, over 400 kilometer rekkevidde etter WLTP-standarden, opptil 150 kW hurtiglading, og for første gang på en produksjonsbil – virtuelle sidespeil.

Dette er en bil som bør sees og oppleves. Book time til prøvekjøring i dag!

Bilen får kreftene fra to kraftfulle elektriske motorer på tilsammen 265 kW, og et dreiemoment på hele 561 Nm. Skifter man kjøremodus til sport aktiveres boost mode i åtte sekunder. Her leverer motorene hele 300kW og dreiemomentet øker til 664 Nm, og 0 – 100 gjøres unna på 5,7 sekunder.
Med sin lange akselavstand har Audi e-tron god plass til fem personer sammen med bagasje. Bagasjerommet er på 660 liter, der oppbevaringsrommet under panseret står for 60 liter. Der kan man plassere for eksempel ladeutstyr.
Det nye elektriske quattro firehjulstrekksystemet kombinert med banebrytende understells- løsninger sørger for optimal trekkraft og håndtering i alle kjøreforhold og i alle værforhold.
Interiøret er gjennomført sofistikert med materialer og detaljer nøye utvalgt ned til den minste søm. Audi e-tron er resultatet av en bil som møter dine ønsker for både funksjon og design.
Nå får du de viktigste dataene på et øyeblikk og kan vise e-tron-spesifikke tjenester: f.eks. det nåværende batterinivået, gjenværende batterikapasitet og kjøretiden, samt avstanden som er reist. I Audi MMI kan du programmere en timer for lading av e-tron-batteriet, slik at bilen er fulladet når du skal dra.
Et integrert kamera i den sekskantede enden av speilhuset viser høyoppløste bilder på en 1200x800 pixel OLED-skjerm som sitter i overgangen mellom instrumentpanelet og døren. Skjermene, hvis lysstyrke justeres automatisk, er utstyrt med nærhetssensorer.
Audi e-tron kan benytte seg av de nye hurtigladerne i Ionity-nettverket, og gir e-tron opptil 80% av total rekkevidde på en halvtimes lading. Audi e-tron kan også lades trådløst ved å montere en magnetisk induksjonsplate i gulvet. Alt rundt lading, oppvarming og andre funksjoner styres fra smarttelefonen din gjennom myAudi-appen.
Med tilvalg av tilhengerfeste kan Audi e-tron trekke henger med vekt inntil 1800 kilo, eller eksempelvis brukes til sykkelstativ.