Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 27.august 2019

Audi e-tron 50 quattro - nyhet!

Prisen på Audi e-tron 50 quattro er klar! Mandag 2.september åpner vi for bestilling, med en startpris på 499.000,-!

Elektrisk familie-SUV som dekker de fleste behov
Audi e-tron 50 quattro oppfyller behovene til de fleste i det norske familiesegmentet, både med tanke på størrelse og plass, samt det daglige behovet for rekkevidde – med mye småkjøring i hverdagene og enkelte langturer i helger og ferier. Det at du får en elektrisk SUV med stor plass, høy sikkerhet, quattro firehjulsdrift, høy bakkeklaring, høy komfort og premium kvalitet, gjør den til et attraktivt alternativ for nordmenn som ønsker å kjøre elektrisk. Audi e-tron 50 quattro er nær identisk med Audi e-tron 55 quattro, og kommer med mye utstyr inkludert som standard.

Audi e-tron 50 quattro blir blant de raskeste på hurtiglading i markedet, forberedt for 120 kWh hurtiglading og opptil 80 prosent batterikapasitet etter 30 minutters lading. Batteripakken på 71 kWh innebærer en rekkevidde på godt over 300 kilometer etter WLTP-standarden. Offisiell rekkevidde kommer straks bilen er ferdig typegodkjent, men det er klart at rekkevidden tilrettelegger for langt mer enn hva de aller fleste nordmenn kjører til daglig.

Den nye e-tron-versjonen får lavere vekt og en enda mer effektiv drivlinje. Samtidig får den all den samme teknologien og de eksklusive løsningene som ble lansert med Audi e-tron 55 quattro. I tillegg blir S-line eksteriør nå også tilgjengelig på Audi e-tron for første gang med denne versjonen.

Markedstilpassede modeller for det norske markedet
Audi e-tron 50 quattro lanseres med egne attraktive og markedstilpassede modeller for det norske markedet. Launch Edition, introduksjonsmodellen, får en startpris på 499.000,-.

De to øvrige lanseringsmodellene, e-tron Advanced Business og e-tron Advanced Sport, starter på henholdsvis kroner 559.900,- og 599.900,-.

Advanced Sport-pakken til kroner 599.900,- inneholder det meste av tilgjengelig ekstrautstyr, med Assistentpakke tur med adaptiv førerassistent, Top view-kamera 360 grader, hellakkering, sportsseter i skinn/alcantara med minnefunksjon på førersetet, flerfarget ambientebelysning, Audi smart phone interface og Audi phone box som noen av høydepunktene.

Følgende utstyr er blant annet standard på Audi e-tron 50 quattro:
Adaptiv luftfjæring
Varmeseter foran
Navigasjon plus
quattro firehjulsdrift
LED hovedlys
Cruise kontroll
Elektrisk bakluke
Audi virtual cockpit
Parkeringssensor foran og bak
Varmepumpe
Ekstra oppvarming for kupé og batteri

Kontakt oss for mer informasjon eller bestilling!
Tlf 24031200 eller mail [email protected]